Het abonnement voor Kaspersky-app activeren

De optie om een abonnement te kopen voor de Kaspersky-app in Google Play is momenteel niet beschikbaar voor gebruikers in Rusland. Dit heeft te maken met het pauzeren van het betalingssysteem van Google Play voor gebruikers uit Rusland Als je je in Rusland bevindt, kun je een jaarabonnement kopen op de Kaspersky website. Wij werken momenteel aan andere aankoopmogelijkheden en zullen u op de hoogte houden. Bedankt dat u bij ons blijft!

Om alle functies van de app te gebruiken, kunt u een proefversie starten of het abonnement voor de Kaspersky app kopen en activeren.

U moet een internetverbinding hebben om het abonnement te kopen en te activeren.

Als u al een abonnement heeft, kunt u het volgende doen om het te activeren:

U kunt het abonnement activeren wanneer u de app voor de eerste keer start, of op een later moment.

We raden aan dat u zich aanmeldt bij My Kaspersky voordat u de abonnement koopt of verlengt. Als u bent aangemeld bij uw My Kaspersky-account, kan de app controleren of er een aangeschaft abonnement is dat u kunt gebruiken om de app te activeren.

Een abonnement aanschaffen bij Google Play

Activeer de app met behulp van een gedetecteerd abonnement voor uw My Kaspersky-account

Activeer het abonnement met een activeringscode

Afhankelijk van het toestel dat u gebruikt, kunnen u extra opties worden aangeboden om het abonnement te activeren. Gebruikers van de voorgeïnstalleerde versie van Kaspersky-app op Samsung-apparaten in Rusland kunnen bijvoorbeeld ook hun abonnementen beheren via hun Softline-accounts.

Als u de app binnen een abonnement gebruikt, kunt u nog een activeringscode toevoegen op My Kaspersky voordat het huidige abonnement afloopt of wordt geannuleerd of ingetrokken. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om in de Kaspersky-app nog een activeringscode toe te voegen voordat de vorige is verlopen.

Als u een andere activeringscode wilt gebruiken dan de code die momenteel in de Kaspersky-app wordt gebruikt, moet u de app opnieuw installeren om de nieuwe code in te voeren. Dit geldt niet voor verlengingscodes.

Op Samsung-apparaten waarop Kaspersky-app vooraf is geïnstalleerd, kunt u uw abonnement kopen, verlengen en beheren via uw Softline-account.